Zinzino - Balanceoil

HVAD GIK DER LIGE GALT???


Videnskab og teknologi udvikler sig med de hurtigste skridt i menneskets historie.
Vi ved mere om sundhed og ernæring end nogensinde før. Hvorfor stiger vores sundhedsmæssige udfordringer så?
Aldrig før har så mange mennesker været ½-syge og dårlige, og livsstilssygdomme som fx diabetes-2, hjerte/kar-problemer, mave/tarm problemer, depression, knogleskørhed, KOL, overvægt, gigt/slidgigt er stødt stigende. (ref. www.sundhed.dk)

Livsstilssygdomme er et begreb man anvender om sygdomme, der rammer en række af vores centrale organer - hjerte, hjerne, lunger, tarme, muskler og led. Livsstilssygdomme er enhver sygdom, der har sammenhæng med, hvordan en person lever. Disse sygdomme tilskrives dels, at mennesker lever klart længere i vore dage, og dels måden vi lever på – altså vores livsstil. (ref. www.sundhed.dk)

ER DU I FAREZONEN? Lær at beskytte dig selv, ved at komme i balance.
Vores resultater viser, at 95 % er i fare, pga.:
• Ubalance i omega-6 og omega-3
• Lave niveauer af omega-3
• Utilstrækkeligt med polyfenoler i vores kost
• Lave niveauer af vitamin D3.

FORHOLD 3:1 Der hvor du ønsker at være - videnskaben anbefaler, at du har et 3:1 forhold mellem de essentielle fedtsyrer omega-6 og omega-3.
FORHOLD 7:1 Nar ikke dig sellv… - chokerende nok, har folk der allerede tager et omega-3 supplement et gennemsnitligt forhold på 7:1.
FORHOLD 15:1 Her er du sandsynligvis - Mennesker, der ikke tager et omega-3 supplement er ude af balance med et 15:1-forhold.
(jo højere ubalance, jo mere inflammation i kroppen = flere dårligdomme)

Ref.
•Nordisk Ministerråd, Nordic Nutritional Recommendations 2004/2012 - 5:1 (nordiske næringsstofanbefalinger) eller lavere.
•Verdenssundhedsorganisationen (WHO) - 4:1 eller lavere.

Følg med her:
www.zinzino.blog


Vores unikke kombination - OMEGA-3 + POLYPHENOLER = RESULTATER!!!
BalanceOil indeholder den højeste kvalitet af fiskeolie, der stammer fra små pelagiske fisk, såsom sardiner, ansjoser og makrel.
BalanceOil Vegan stammer fra hav-mikroalgerne Schizochytrium sp., der er rige på omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA.
BalanceOil indeholder en særlig, koldpresset, tidlig høstet ekstra jomfru olivenolie fra spanske, GMO-fri, Picual oliven. Olivenolien er rig på omega-9, men er især udvalgt på grund af dens høje indhold af polyfenoler (denne er essentiel, for at kunne garantere produktets holdbarhed, så olien ikke harsker/oxiderer)

Essentiel Omega Super-Formel
Zinzino BalanceOil er en synergistisk blanding af essentielle og højkvalitets omega-3 fedtsyrer EPA og DHA, samt specielt udvalgt ekstra jomfruolivenolie med et højt indhold af polyfenoler. Dette er den ultimative superformel for essentielle omegas!
BalanceOil giver dig de nødvendige niveauer af omega-3 for at opnå optimal velvære.
Det giver dig de yderst vigtige polyfenoler, som på sikke vis justerer og opretholder niveauerne af EPA og DHA i din krop og forholdet mellem omega-6 og omega-3.
Derudover giver BalanceOil dig Vitamin D3, som har flere funktioner i din krop, såsom at hjælpe med at bevare dine knoglers og tænders sundhed. Den understøtter ligeledes immunsystemet, hjernen og nervesystemet.
BalanceOil er den ultimative super-formel for essentielle omegas! Den understøtter optimal hjernefunktion (>250 mg EPA og DHA) , normal hjertefunktion, og styrker immunsystemet (Vitamin D3).

Dette produkt er IKKE bare endnu en "fiskeolie" men et balance-produkt
skabt til at bringe kroppen i balance.

Der er mulighed for at tage en test, for at se hvor din balance ligger - en simpel og nem test, som måler det kritiske forhold mellem dit omega-6 og omega-3 fedtsyreindtag.
Der er foretaget over 250.000 tests, og kun 5% er i balance.
Tag testen, brug produktet/produkterne i 120 dage, og du vil herefter se et balanceforhold tæt på 3:1 (95% af brugerne oplever dette)

Kom forbi klinikken og se de forskellige produkter, og find din balance.

Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides.
Kostilskud erstatter ikke en alsidig og varieret kost. Hvis du tager blodfortyndende medicin skal du rådføre dig med din læge inden du tager Balance-produkterne. Gravide eller børn under 1 år, som skal tage Balance-produkter, skal også først rådføre sig med sin læge.

Vox by Charlotte

v/ Charlotte Møller
Kongevej 4
6400 Sønderborg
Cvr. 26278422

Tlf. 74422666
E-mail: voxbycharlotte@gmail.com

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag Lukket
Onsdag Lukket
Torsdag Lukket
Fredag Lukket
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk